Petra Hönig
Video Tours

Din Professional fastighetsmäklare på The Costa Blanca

De bästa områdena att investera i en fastighet på Costa Blanca

De bästa områdena att investera i en fastighet på Costa Blanca

Om du funderar på att köpa ett hus i Spanien är Costa Blanca ett av de mest attraktiva och lönsamma alternativen. Att ha en fastighet på Costa Blanca kommer att tillåta dig att njuta av ett privilegierat klimat, ett fantastiskt utbud av fritid och tjänster, och en utmärkt flygförbindelse med de viktigaste europeiska destinationerna.

Costa Blanca sträcker sig längs mer än 200 kilometer av Medelhavskusten, från Denia till Pilar de la Horadada. I detta utrymme hittar du många städer med en stor turist- och bostadsattraktion, som erbjuder alla typer av bekvämligheter och tjänster för att njuta av ett livskvalitet.


Vilka är de bästa ställena att köpa en fastighet på Costa Blanca?

Bland områdena med det högsta fastighetsintresset för den internationella kund som vill köpa en fastighet på Costa Blanca, sticker följande ut:

  • Villamartín: detta är en urbanisering som ligger i kommunen Orihuela Costa, söder om provinsen Alicante. Villamartín är känd för sin 18-håls golfbana, som lockar fans från hela världen. Det har också ett brett utbud av butiker, restauranger, barer och tjänster, samt att det ligger nära stränderna i La Zenia, Cabo Roig och Playa Flamenca.
  • Torrevieja: detta är en av de mest populära och kosmopolitiska städerna på Costa Blanca, med en befolkning på mer än 100 000 invånare, varav mer än hälften är utlänningar. Torrevieja erbjuder ett stort utbud av fastigheter, från lägenheter vid stranden till villor med pool och trädgård. Det har också ett livligt kulturellt, sportigt och socialt liv, med många evenemang, festivaler, marknader och aktiviteter under hela året.
  • Ciudad Quesada: detta är en urbanisering som tillhör kommunen Rojales, norr om Torrevieja. Ciudad Quesada är en idealisk plats för natur- och sportälskare, eftersom den är omgiven av naturparker, såsom Lagunas de La Mata och Torrevieja, och har sin egen golfbana, La Marquesa. Det erbjuder också ett brett utbud av fastigheter, från bungalows till lyxvillor.

Detta är bara några av de mest enastående områdena att köpa hus på Costa Blanca, men det finns många fler som är värda att veta, som Playa Flamenca, Pilar de la Horadada, Cabo Roig eller La Zenia. Dessa områden kännetecknas av att ha en hög efterfrågan på fastigheter och genom att erbjuda kvalitetsfastigheter, med bra priser och utmärkta villkor.


Fördelarna med att köpa en fastighet på Costa Blanca med Petra Hönig

Om du vill köpa en fastighet på Costa Blanca är det bästa att räkna med råd och hjälp från en pålitlig fastighetsmäklare, som kommer att underlätta hela processen och garantera ett säkert och tillfredsställande köp. På Petra Hönig är vi specialiserade på den internationella kunden.

Vad väntar du på för att kontakta oss och börja leta efter din fastighet på Costa Blanca? Du kan göra det via vår e-post info@petrahonig.com , eller besöka oss på något av våra kontor:

Quesada Office:

Avda. de las Naciones, 18 A - Urb. Ciudad Quesada 03170 Rojales

(+34) 966 718 006 | (0044) 73 84 395 902

El Raso kontor:

Centro Comercial Euro-Terra - Plaza de la Figuera 1- Local 7 03140 Guardamar del Segura.

+34 966 764 003

La Marquesa kontor:

Calle Quesada Ballester, 105 - Urb. Ciudad Quesada - 03170 Rojales

(+34) 965 326 218

21 Nov 2023
© 2024 Petra Hönig ● Design: MediaelxLegalPrivacyCookiesWeb Map
WhatsApp